Om oss

Hagbloms Glasmästeri är ett dotterbolag till Hagblomgruppen. Företaget består av 6 st. årsanställda.

Våra tjänster
Hagbloms Glasmästeri erbjuder allt inom byggnads- och inredningsglas, fogning samt försäljning och montering av metallpartier. Våra uppdragsgivare är såväl byggföretag och bostadsbolag samt fastighetsägare och privatpersoner.

Kvalitet genom auktorisation
Hagbloms Glasmästeri är också ett auktoriserat glasmästeri via Glasbranschens förening GBF.
Detta innebär i korthet:

 • att vi arbetar med ett kvalitet- och miljöledningssystem
 • att vi har dokumenterad monteringsteknisk kompetens
 • att vi har utbildad personal för branschen
 • att vi är anslutna till GBF

Vi har en affärsidé att vi alltid ska vara minst ”en nyans starkare” än våra konkurrenter.

Hagbloms Glasmästeri ingår sedan 2013 i Hagblomgruppen.

image

Glasmästeri

Hagbloms Glasmästeri är certifierad enligt kvalité ISO9001, miljö ISO14001 samt arbetsmiljö enligt OHSAS18001. Detta betyder att vi kontinuerligt och systematiskt arbetar med att förbättra och mäta vår kvalitet, miljöpåverkan och arbetsmiljön.

Läs mer om glasmästeri

Nyanser & Tips

Vi utför både små och stora uppdrag till såväl företag som privatpersoner. Här ser du arbeten som vi utfört och andra saker som händer hos oss. Följ oss gärna på Instagram.

image

ROT-avdrag

ROT-avdraget ger dig möjlighet till 30% skattereduktion på kostnaden för arbeten upp till 100 000 kr per år. På rotavdrag.se och skatteverket.se kan du se vad som gäller.

Läs mer
image

Certifiering

Genom att certifiera vår koncerns bolag så skapar vi förutsättningar för att leva upp till förväntningar och krav som kunderna har på oss som leverantör.

Läs mer
image

Inspiration

Vilka tapeter ska jag välja eller vilket kakel passar bäst i badrummet? På Hagbloms/Harryssons Färghandel finns massor av tips och länkar som väntar på dig!

Läs mer
image

Våra Systerbolag

Alla Koncernens bolag verkar under eget namn och är starkt förankrade på respektive marknad. Här hittar du en förteckning över bolagen i koncernen.

Läs mer
image

Hagblomgruppen

Hagblomgruppen har anor från 1920-talet och är för närvarande ett av de större måleriföretagen i Sverige. Vi har idag ca 450 årsanställda med en omsättning på ca 500 Mkr.

Läs mer
image

Lediga jobb

Vi söker ständigt efter kompetenta målare eller golvläggare som kan göra oss ”en nyans starkare”. Titta vilka företag i vår koncern som söker personal just nu.

Läs mer

Kontakta oss

offert

  Fyll i koden:captcha

  Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Hagbloms Glasmästeri
  Södra vägen 60B
  Box 812
  391 28 Kalmar
  Öppettider: 07.00 - 16.00
  0480-190 03 info@hagblomsglasmasteri.se
  <br />
<b>Notice</b>: Undefined variable: image in <b>/home/xmdeloyd/public_html/hagbloms.se/wp-content/themes/effect-tema/sub-page-1.php</b> on line <b>380</b><br />